Kalender/Generasjonsgudstjeneste m/nattverd

Generasjonsgudstjeneste

Denne søndagen er det generasjonsgudstjeneste i Brunlanes frikirke og tema denne gangen er "Godhet: Guds overstrømmende godhet mot mennesker". Vi får besøk av 6 jenter fra Soul Children i Lørenskog frikirke. De skal synge for oss under ledelse av Inger Grethe Løyning. I tillegg skal vi få høre en litt fra ungdommen i sofapraten. Sammen skal vi også feire nattverd. Etter gudstjenesten blir det grilling av pølser og burgere!

Generasjonsgudstjenesten er en gudstjeneste med et variert innhold, som gjør at den passer for alle generasjoner. Det blir sang, andakt og leker som alle kan være med på.
Tema for gudstjenestene denne våren er "Tro i hjemmet". Vi starter gudstjenestene sammen alle sammen før det blir Awana-grupper for barn, tweens og ungdom.

Guds ord sier: "Tjen Herren!" Dette innebærer at hele livet skal være en gudstjeneste. Men Jesu etterfølgere kan ikke tjene Herren uten at de kommer sammen i hans navn; for å høre Guds ord, be, takke og lovprise ham og feire nattverden. Gudstjenesten som omfatter hele vårt liv, har sitt levende sentrum i den gudstjeneste som skjer i menighetens forsamling. 

Powered by Cornerstone